Om Personalen

Håslövs Hundpensionat ägs av Rolf Johansson och Annie Möller samt av Heide Maass.

Till vår hjälp har vi en personal med lång erfarenhet av hundar och deras behov. Då ansiktena kan bli många presenterar vi här de fast anställda med bild och namn.

 

Våra anställda

De i personalen som har en ansvarig roll för den dagliga driften är utbildade inom hund och sköter hundarna tillsammans med ett antal hundskötare. All personal brinner för hundar och deras välmående och detta är och förblir vårt kärnvärde; att vi tar väl hand om Er hund under vistelsen på pensionatet eller dagiset.

En del personal har hundinstruktörsutbildning från branschorganisationen IMMI (Individanpassade metoder motiverade instruktörer), testledarutbildning för hundmedborgartest, andra har hundskötarutbildning från Sunderby folkhögskola, en ettårig utbildning på halvtid, samt varierande utbildningar från olika gymnasiala hundskötarprogram. Personalen går  fortlöpande kortare föreläsningar och kurser i allt mellan djursjukvård och aktivering av hunden. Några av dessa behandlar ämnen som t ex hundars kroppsspråk, hundar i flock, hundstress, fästingburna sjukdomar, problemhund och hantering av rädda och ängsliga hundar.

Vi bedriver även projekt med funktionshindrade i samarbete med AF och Försäkringskassan och har fått väldigt goda resultat och anställt ett flertal av deltagarna. Utöver detta tar vi också emot praktikanter från olika gymnasieskolor inriktade på djurvård.

Vi har personal som har akutsjukvård för hund.

Öppettider

Vi har öppet alla dagar
kl. 8-11 och kl. 15-18

Inbetalningar

Bankgiro (förskottsbetalning): 5841-5944

Kontakta oss för prisinformation gällande hunddagis, telefonnummer 0703 37 34 50

Kontakt

Bokning och frågor: 040-423450
info@hundpensionatet.nu

Hur mår min hund?
0703-373450

Adress

Döseryggen 79, 235 91 Vellinge

Håslövs Hundpensionat

Vi tar hand om din hund när du inte har möjlighet att göra det själv. Vår verksamheten är helt anpassad för att på bästa sätt ta hand om din hund.

Vi har öppet alla dagar
kl. 8-11 och kl. 15-18

Välkomna till oss!
Döseryggen 79, 235 91 Vellinge

Vi som tar hand om hundarna

Rolf Johansson

Jag heter Rolf och är en av delägarna till hundpensionatet. Jag bor här på Södra Håslövs Gård tillsammans med Annie sedan 2004. Då tog vi över hundpensionatet och drev det som ett HB tillsammans med Heide Maass. 2006 bildade vi ett AB och Heide blev delägare. Jag har växt upp med djur av alla de sorter och alltid bott på landet och haft hund så att driva ett hundpensionat känns som en väldigt naturlig sak att göra. Mina hobbies i övrigt är resor och att ta hand om trädgård och hus. Tack vare engagerad och välutbildad personal jobbar jag numera mest som allt i allo och vaktmästare.

Annie Möller

Hej, jag är den Ni träffar per telefon då Ni bokar samt vid visningar av pensionatet. Jag har haft ett starkt hundintresse sen barnsben men kunde dessvärre ej ha hund i hemmet som liten. Men det löste jag med att istället gå ut med vänners och bekantas hundar. I vuxen ålder var jag bosatt på Grönland ett par år och körde ofta hundspann på isarna. Först då jag träffade Rolf blev det dags för hund och de blev flera genom åren. Idag har vi ingen egen hund men tar ofta in inackorderingshundar och ”hygger” oss.

Heide Maass

Det är jag som är Heide, delägare av pensionatet sedan 2006. Jag har varit med hund sedan sju års ålder. Jag har haft lakelandsterrier, dobermann, jack russel terrier och har numera en rottweiler, två dvärgtaxar och en anatolisk herdehund vid namn Twix, Doris, Håkan och Anna.Jag gillar att göra saker med mina hundar. Det kan vara kurser, promenader med olika aktiviteter eller utställningar. Tycker också om att påta i trädgården, läsa en och annan bok samt ägna mej åt mitt gamla intresse hästar. Här på pensionatet sköter jag mestadels administrationen och jobbar med hundarna. Jag är oerhört stolt över vår personal som är väldigt duktiga på hund och som har min fulla tillit.

Isabelle Jensen

Jag heter Isabelle (Isa) och är dagisansvarig. Mina största intressen är mina tre jakthundar. Två av dem är labradorer och en är wachtel. Jag jagar aktivt och spårar och apporterar med dem. Äger även en häst som jag själv ridit in och tränat. Har hittat mitt kall i livet här på pensionatet. Älskar att jobba med både hundarna och kundkontakten.

Johanna Holm

Mitt namn är Johanna. Jag tycker om djur. Har alltid drömt om att jobba med hundar så den drömmen gick i uppfyllelse när jag fick jobb som hundskötare här på Håslövs hundpensionat. På min fritid blir det ännu mer hundar samt hästar.
Share This